Vesti

 

24.02.2021 | REDASP

Javni pozivi Fonda za inovacionu delatnost

Fond za inovacionu delatnost objavio je sledeće javne pozive za dodelu bespovratnih sredstava za razvoj inovativnih proizvoda, usluga i tehnologija: - Javni poziv za dodeljivanje inovacionih vaučera - Javni poziv za Program ranog razvoja - Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede

Pročitajte opširnije »

18.02.2021 | REDASP

EBRD TRADE READY inicijativa organizuje panel: LOGISTIKA U MEĐUNARODNOJ TRGOVINI DANAS

U cilju smanjenja rizika u međunarodnom poslovanju uz korišćenje saveta i usluga stručnjaka za špediciju i logistiku, panelisti će se baviti temama koje su dodatno dobile na značaju zbog uticaja pandemije KOVID 19 na uvoz i izvoz.

Pročitajte opširnije »

10.02.2021 | REDASP

Objavljeni javni pozivi za tri programa podrške mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima

Ministarstvo privrede objavilo je javne pozive za tri programa podrške mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetništvu za koje je ukupno u ovoj godini opredeljeno 450 miliona dinara.

Pročitajte opširnije »

04.02.2021 | REDASP

Akreditovane regionalne razvojne agencije značajni partneri Ministarstva privrede

Ministarka privrede Anđelka Atanasković razgovarala je sa predstavnicima 17 akreditovanih regionalnih razvojnih agencija (ARRA) o proširenju i unapređenju saradnje.

Pročitajte opširnije »

13.01.2021 | Razvoj MSPP

Početka realizacije Projekta ,,Unapređenje investicionog ambijenta u gradu Kragujevcu”.

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja u partnerstvu sa Gradom Kragujevcem počela je realizaciju projekta ,,Unapređenje investicionog ambijenta u gradu Kragujevcu”, koji sufinansira Razvojna agencija...

Pročitajte opširnije »

30.12.2020 | REDASP

Objavljen javni poziv za učešće u Programu podrške privrednim društvima za promociju izvoza u 2020. godini

Razvojna agencija Srbije se kreiranjem Programa podrške privrednim društvima za promociju izvoza opredelila da podrži unapređenje izvoznih potencijala domaćih privrednih društava, a u cilju povećanja prihoda od izvoza selektovanih sektora, povećanja stepena iskorišćenosti njihovih postojećih proizvodnih kapaciteta, unapređenja njihove konkurentnosti, uravnoteženja platnog bilansa Republike Srbije i povećanja plasmana domaćih proizvoda na stranim tržištima.

Pročitajte opširnije »

16.12.2020 | REDASP

Online promocija programa podrške za privredne subjekte i nezaposlena lica

Usled novonastale situacije izazvane pandemijom viirusa COVID – 19 Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja organizuje online Promociju programa za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike i nezaposlena lica, na kojoj će biti predstavljeni programi Ministarstva privrede, Fonda za razvoj i Razvojne agencije Srbije.

Pročitajte opširnije »

15.12.2020 | REDASP

Zavrsna konferencija projekta ADRION 5 SENSES

Implementacija projekta ADRION 5 SENSES počela je 01.01.2018. godine, a 11.12.2020. održana je završna konferencija projekta. Na konferenciji koja je održana on-line, putem Zoom aplikacije, predstavljeni su ključni rezultati projekta: zajednička strategija i akcioni plan za razvoj multisenzornog turističkog proizvoda ADRION regije, ADRION 5 SENSES transnacionalna mreža saradnje i web platforma, ADRION 5 SENSES brend i izložbeni centri.

Pročitajte opširnije »

15.12.2020 | REDASP

Objavljen drugi javni poziv za učešće u Programu podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija u 2020. godini

Razvojna agencija Srbije je objavila drugi javni poziv za učešće u Programu podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija u 2020. godini. Sprovođenje višegodišnjeg Programa podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija ima za cilj podršku privrednim društvima u proizvodnim delatnostima da kroz unapređenje svojih poslovnih performansi ispune uslove da postanu dobavljači multinacionalnih kompanija (MNK).

Pročitajte opširnije »

16.11.2020 | REDASP

Produženo trajanje Javnog poziva za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja iz sektora prehrambene industrije

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja raspisuje Javni poziv za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja, koji je sastavni deo projekta ’’Podrška unapređenju poslovnog okruženja na teritoriji Pomoravskog okruga’’ koji finansira Vlada Norveške, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u okviru projekta ''Podrška Kraljevine Norveške razvoju Zapadnog Balkana – Norveška za vas – Srbija''.

Pročitajte opširnije »

1 2 3 4 5
EU Integracije
Počela realizacija projekta Podrška poboljšanju poslovnog okruženja na teritoriji Pomoravskog okruga
Link Up! Serbia II
Norveška za Vas
Stvaranje ADRION brenda u turizmu: Zadovoljiti svih pet čula
Međuregionalne mreže elektromobilnosti za niskougljeničnu međugradsku mobilnost – EnerMOB
Fostering Innovation in the Danube Region through Knowledge Engineering and IPR Management - KnowING IPR
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
EU PRO program
Mentoring - sektori prerađivačke industrije 2019
Strategija 2018-2028 Kragujevac
Javne Nabavke
Portal preduzetništva
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
Brosura
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft