14.02.2020 | REDASP

Učešće na sajamu turizma BIT Milano 2020

U periodu od 9-11. februara 2020. održan je najveći sajam turizma u Italiji – BIT Milano, koji je ove godine obeležio 40 godina postojanja. Prvi dan je bio posvećen širokoj publici, dok su druga dva dana bila rezervisana za poslovnu zajednicu. Na sajmu je predstavljen projekat ADRION 5 SENSES, a naročito platforma koja obuhvata turističku ponudu Jadransko-jonske regije, tj. regiona koji su partneri na ovom projektu koji promoviše integrisani i multisenzorni pristup kreiranju i marketingu turističke destinacije. Kulturno-istorijsko i prirodno nasleđe i deo ponude za aktivni odmor u Šumadiji i Pomoravlju deo su prezentacije turističke makro destinacije ADRION – www.adrion5senses.eu

Predstavnici Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, kao deo projektnog tima ADRION 5 SENSES, učestvovali su na sajmu i doprineli prezentaciji turističke ponude našeg regiona.

1 milano milano

Projekat ADRION 5 SENSES «Building the ADRION Brand Name in Tourism: Indulging all Five Senses» - «Građanje ADRION brenda u turizmu: Zadovoljenje svih čula» se realizuje u okviru programa transnacionalne saradnje Interreg Adrion, koji kofinansira Evropska unija iz fondova ERDF i IPA II. REDASP je jedan od 9 partnera koji dolaze iz Grčke, Italije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Srbije. Pridruženi partner na projektu je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.
Podeli/Cuvaj
Stvaranje ADRION brenda u turizmu: Zadovoljiti svih pet čula
Međuregionalne mreže elektromobilnosti za niskougljeničnu međugradsku mobilnost – EnerMOB
Fostering Innovation in the Danube Region through Knowledge Engineering and IPR Management - KnowING IPR
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
EU PRO program
Mentoring - sektori prerađivačke industrije 2019
Strategija 2018-2028 Kragujevac
Javne Nabavke
Portal preduzetništva
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
EU Integracije
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft