16.09.2016 | Razvoj rurala

U Kragujevcu održana radionica „Analiza modela za uključivanje mladih i žena u partnerstvo na teritoriji Šumadijskog okruga“

U Kragujevcu je 14.09.2016. godine u okviru programa „Podrške ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji“ koji je finansiran od strane Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, održana radionica sa temom „Analiza modela za uključivanje mladih i žena u partnerstvo na teritoriji Šumadijskog okruga“.

Pored predstavnika lokalnih samouprava, Regionalne privredne komore Kragujevac, PSSS Kragujevac, turističkih organizacija, radionici su prisustvovali i predstavnici kancelarija za mlade i NVO koje svoje aktivnosti zasnivaju na unapređenju kvaliteta života žena iz ruralnih sredina.

Radionica je poslužila u sagledavanju načina i mogućnosti kako na najbolji način uključiti mlade i žene u proces uspostavljanja partnerstva na teritoriji Šumadijskog okruga.  Tokom radionce predstavljeni su primeri dobre prakse, nacionalne strategije i zakonski okviri koji se odnose na unapređenje rodne ravnopravnosti.


PRRR mladi i zene 1PRRR mladi i zene 2

Podeli/Cuvaj
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
Javne Nabavke
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft