25.04.2017 | Razvoj MSPP

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja uzela je učešće na Sajmu obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija koji se u periodu 20-22. aprila održao na Šumadija sajmu.

Manifestacija je okupila brojne visokoškolske ustanove, srednje škole, poslodavce, agencije za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju. Kroz neposredan kontakt sa izlagačima, svi zainteresovani posetioci mogli su da se upoznaju sa potrebama tržišta rada, obrazovnim profilima i smerovima koje nude srednje škole i fakulteti.

Institucije za podršku su u pratećem programu Sajma organizovale brojne radionice i tribine, koje su imale za cilj razvijanje veština za zapošljavanje mladih, unapređenje partnerstava između obrazovnog i poslovnog sektora, predstavljanje programa za podršku preduzetništvu, kao i povećanje kvaliteta strukovnog obrazovanja u Srbiji.

U okviru pratećeg programa sajma Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja je u četvrtak 20. aprila, održala promociju na kojoj je predstavila Desk za privrednu saradnju Srbija – Skandinavija kao i aktuelne programe podrške namenjene MSP sektoru. Pored toga, na štandu Regionalne agencije svi zainteresovani imali su priliku da se bliže informišu i preuzmu potrebnu dokumentaciju i uslove vezane za programe Ministarstva privrede, Fonda za razvoj RS i Razvojne agencije Srbije.


Sajam obrazovanja 2017 1Sajam obrazovanja 2017 2
Sajam obrazovanja 2017 3Sajam obrazovanja 2017 4


Podeli/Cuvaj
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
Javne Nabavke
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft