30.11.2015 | Razvoj teritorije

Drugi međunarodni skup u okviru projekta Adriatinn između aktera iz različitih zemalja – 03. i 04.12.2015. godine – Grčka, Privredna komora Krfa

U cilju podrške dijalogu o pitanjima regionalnih razvojnih institucija i razvoja Smart specijalizacije, Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja u saradnji sa Opštinom Krf, organizuje drugi sastanak na visokom nivou između aktera iz različitih zemalja.

Svrha sastanka je analiziranje situacije u domenu istraživanja, razvoja i inovacija, i donošenje zajedničkih zaključaka i preporuka za sve zemlje učesnice u cilju unapređenja konkurentnosti teritorija.

U Konzorcijumu partnerskih institucija iz 8 zemalja (Grčke, Italije, Srbije, Slovenije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore).

Teme okruglih stolova su:

  1. Inovativni alati za finansiranje istraživanja i razvoja
  2. Ljudski resursi i razvoj veština u sektoru istraživanja i tripleks saradnja u izgradnji poslovnog eko sistema na Mediteranu


Regionalna agencija za ekonomski razvoj Sumadije i Pomoravlja, Univerzitet u Kragujevcu i Regionalna privredna komora Kragujevac su partneri na projektu Adriatinn iz Srbije.


adriatinn logo
Podeli/Cuvaj
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
Javne Nabavke
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft