Razvoj rurala - Vesti Strana 3

 

08.09.2016 | Razvoj rurala

„Analiza statusa formiranja partnerstva na teritoriji Šumadijskog okruga“ u okviru PRRR

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i tim projekta „Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji “ (PRRR) organzovali su 7. septembra 2016. godine u Kragujevcu, sastanak sa partnerima na temu „Analiza statusa formiranja partnerstva na teritoriji Šumadisjkog okruga“.

Pročitajte opširnije »

30.08.2016 | Razvoj rurala

U Topoli održana radionica u okviru projekta "Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji"

U okviru programa „Podrške ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji“ koji je finansiran od strane Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja je 24.08.2016. godine u Topoli organizovala radionicu sa temom «Razvoj inicijative i partnerstva na teritoriji Šumadijskog okruga».

Pročitajte opširnije »

23.08.2016 | Razvoj rurala

Raspisan javni poziv za podnošenje prijava za odabir inicijativa u okviru projekta Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji

U okviru projekta Podrške ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji raspisan javni poziv za podnošenje prijava za odabir inicijativa

Pročitajte opširnije »

17.06.2016 | Razvoj rurala

Podrška razvoju partnerstva javnog, privatnog i civilnog sektora i realizaciji odabranih projekata u oblasti ruralnog i regionalnog razvoja u Šumadijskom, Kolubarskom, Sremskom i Mačvanskom okrugu

Švajcarska agencija za razvoj i saradnju SDC će, kroz projekat „Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji“, u narednih 2,5 godine podržati ruralni razvoj kroz povezivanje partnera sa teritorije Šumadijskog, Kolubarskog, Sremskog i Mačvanskog okruga.

Pročitajte opširnije »

12.03.2015 | Razvoj rurala

Јavni konkurs za dodelu subvencija i dotacija za finansiranje projekata razvoja turizma u 2015. godini.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je јavni konkurs za dodelu subvencija i dotacija za finansiranje projekata razvoja turizma u 2015. godini.

Pročitajte opširnije »

11.06.2014 | Razvoj rurala

Podrška preduzetnicima u procesu sertifikacije umetničkih i starih zanata i poslova domaće radinosti

Tehnička podrška preduzetnicima u procesu sertifikacije starih i umetničkih zanata i poslova domaće radinosti

Pročitajte opširnije »

16.10.2013 | Razvoj rurala

Održan Peti sastanak Komisije za implementaciju i monitoring Strategije održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja

U utorak 15. oktobra 2013. godine, sa početkom u 11h u opštini Paraćin, održan Peti sastanak Komisije za implementaciju i monitoring Strategije održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021.

Pročitajte opširnije »

15.07.2013 | Razvoj rurala

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, Grad Kragujevac i Udruženje poslovnih žena ''Vizija'' su oraganizovali prodajni bazar starih i umetničkih zanata na platou Biznis Inovacionionog Centra u Kragujevcu.

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, Grad Kragujevac i Udruženje poslovnih žena ''Vizija'' su oraganizovali prodajni bazar starih i umetničkih zanata na platou Biznis Inovacionionog Centra u Kragujevcu. Osnovni cilj organizovanja ovakve manifestacije je očuvanje tradicije i kulturnog nasleđa sa ovih prostora, kao i promovisanje i direktno pružanje podrške proizvođačima iz Šumadije i Pomoravlja u predstavljanju starih i umetničkih tradicionalnih proizvoda, koji se ne mogu naći svakodnevno na našem tržištu

Pročitajte opširnije »

17.06.2013 | Razvoj rurala

Održan je prvi Bazar starih i umetničkih zanata u organizaciji REDASP

U nedelju 16. juna na platou ispred Biznis inovacionog centra održan je prvi Bazar starih i umetničkih zanata u organizaciji Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i Udruženja poslovnih žena “Vizija“, uz organizacionu i logističku podršku grada Kragujevca i gradskih javnih preduzeća i službi.

Pročitajte opširnije »

18.03.2013 | Razvoj rurala

Publikacija "Mala poljoprivredna gazdinstva i ruralni turizam u Srbiji"

Publikacija "Mala poljoprivredna gazdinstva i ruralni turizam u Srbiji" autora prof. dr Suzane Đorđević Milošević, nastala je kao rezultat višegodišnjeg naučnog i praktičnog rada.

Pročitajte opširnije »

1 2 3 4 5
InnoHPC
INSiGHTS
eGUTS
PRRR
Javne Nabavke
METRIS wine
Unapredjenje  kapaciteta za primenu Evropske konvencije o predelu
Strategija održivog razvoja Šumadije i Pomoravlja 2011-2021
preduzetnicki servis
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft