Master stipendije KIC konzorcijuma

  • Naslov programa:Master stipendije KIC konzorcijuma
  • Donator / institucija koja je objavila poziv: Evropski institut za inovacije i tehnologiju (The European Institute of Innovation and Technology - EIT)
  • Tema (ciljevi / prioriteti programa): "Evropski institut za inovacije i tehnologiju (The European Institute of Innovation and Technology - EIT) je telo osnovano (Odlukom broj 294/2008. Evropskog parlamenta i Saveta EU), sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj.Misija Instituta je da se obezbedi evropski održivi razvoj i obnovi inovacioni kapacitet EU. Evropski institut olakšava put od ideje do proizvoda, od labaratorije do tržišta, od studenta do preduzetnika. Da bi se to postiglo, Institut vrši spajanje visokog obrazovanja, istraživanja i biznisa, a kroz tzv. Zajednice znanja i inovacija (Knowledge and Innovation Communities - KICs). Jedna od takvih Zajednica znanja i inovacija je KIC InnoEnergy SE (Knowledge Innovation Community InnoEnergy Societas Europaea), koja je posebno posvećena inovacijama i održivoj energiji. KIC InnoEnergy SE je konzorcijum od preko 80 partnera (kompanija, istraživačkih instituta i škola biznisa), koji je pokrenuo sedam master programa u 16 obrazovnih ustanova širom EU" 
  • Aplikanti:Pojedinci/studenti sa teritorije Republike Srbije
  • Internet adresa / email: http://www.youth.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=9258:master-stipendije-kic-konzorcijuma&catid=72&Itemid=347

Podeli/Cuvaj
Javni pozivi i konkursi
SIEPA Baza investicionih lokacija
Katalog brownfield lokacija Šumadije i Pomoravlja
SLAP Baza projekata
Copyright © 2010. Regionalna Agencija Za Ekonomski Razvoj Šumadije i Pomoravlja.
web design & development: Linea Soft